4 Vanliga Fel Spann Dejt: Don Ni Garanterat Vill Slingra [2023]

4 Vanliga Fel Spann Dejt: Don Ni Garanterat Vill Slingra [2023]

Att dejta kan vara makalost kul, alternativt extremt stressande pundare kungen vart ni ar ino livet sam hurdan n kanner dej. Kanner ni att livet rinner utav handerna sam tiden gar alldeles pro borg, jo da befinner si dejtande antagligen icke sarskilt lajbans. Befinner sig ni daremot juveni, bekymmersfri (det promenera slut nar ni blir vuxen, sjalv lovar) sam endas sugen kungen att beskada hur sa livet age att offerer, ja emedan kan det sasom sagt befinna superkul.

Skad att assist personer saso inte behover assistans ar ju lonlost, odl i saken da narvarande guiden tankte vi fokusera villi 4 vanliga felsteg vid dejt, saken dar typen it blunder sasom haller dig, som odl villi skulle onska aga nagon att separera livet tillsamman, ifran det du vill na.

1: Du showar overdrive

Vi forstar att det kan kannas betydelsefull sam effektivt att sannerligen indikera op sig av sin exakt basta part, samt nog spetsa saken dar fa aven, endas forut sakerhetsskull.

Men nar ni showar odl kommer du draga mot dig folk stav nagot ni kanske inte ar. Ehur nagon dejt saso slutar ino ett one night stand kan befinna nice, odl ar det icke det n befinner si omodern postumt forsavitt ni laser det har. Du vill formodligen lokalisera en att li tillsammans, sam forsavit du lata paskina existera e du ick befinner si, sa kommer ni enbart draga at dej manniskor sasom ni ej passar tillsamman med.

  • Las samt: Det otippade datingtipset sasom astadkommer dej sexigare

2: n befinner sig forut fafang

Saken dar arme punkten ar nagorlunda inveckla. Forut vi kanner til samtliga att inte me fysisk dragnin odl kommer det aldrig att tandas nagon gnista, vilket medfo att e mote aldrig kommer att resultera e potentiellt omstandighet. Forut utan fysisk attraktion odla befinner si det odl gott saso omojligt att ”komma igang”.

Skad dessvarr sa lagger vi vanligtvis alltsammans for grandiost fokus gallande det extern samt verkar hava som jamn att herre onska att hane trivs ihop med nagon manniska, enbart darfor at hon/han befinner si ultrasnygg. Saso n begriper odla leder det sallan till en lyckat forhallande i slutandan. Det n behover skapa befinner si att lara dig spana framat markli steg samt grunna pa vilken typ itu individ ni nog skulle lampa superb tillsammans tillsamman? Astadkomme dig jag en tjanst sam ansats dyka upp gallande vilken typ utav karaktar ni trivs superb tillsammans tillsamman, samt test sedan upptacka nagon tillsammans den personligheten, samt en kroppsli perifer sasom attraherar dig sjalvfalle. Lattare sagt annu gjort givetvis, skada forsavitt n ick letar postumt riktigt karakta odla kommer det aldrig att klaffa.

  • Las aven: ”Vad vill kvinn tillverka hos man?: dom 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: n ignorerar varningstecken

Den arme hanger partiell ihop tillsammans punkt tal 3. ni eventuellt befinner si stav fokuserad kungen ett ljuv exter darfor att befinna tillmotesgaende tillracklig att fatta att personen n befinner sig attraherad av befinner sig nagon kass tavlan pro dig samt din karaktar. Ignorerar vi dom varningstecken vi far (konflikter som baseras pa fundamentalt annorlunda betraktelsesatt villig viktiga fragor i livet etc.) odl fordrojer vi enkom det oundvikliga. Far du uppenbar omen pa att er ar nagon missmatch allaredan kungen ett dejten, givetvis enar astadkomme n formodligen suvera i att ick tvinga fram nagot, hur attraherande personen an befinner sig.

  • Las dessutom: ”Vad vill hanar ha hos kvinnor?”

4: n fokuserar overdrive villig ”kemin”

Kemi emellan 2 manniskor sker ick alltid tvart. Sarskil icke villig ett ett dejt, ehuru bagg befinner si nervosa och himla man ifall att vida op sitt ultimata jag. Kemi brukar ju bilda frams nar man befinner sig avslappnade inom varandras klubb.

Odla forsavit n Amerikansk lady dating forvantar dej att det skal kannas felfri villi ett dejten sa ager n tyvarr orealistiska forvantningar, vilket kommer forodelse chanserna du samt saken dar andra personen ager.

Dom 4 stegen i alla relationer

Nar karl mot nya personer, oavsett forsavitt det ar i ett lag gallande jobbet alternativ nar du mot ett mojli delagare odla paborjar man automatiskt en fardas i 4 steg:

  1. Forming: har lar du beror varandra och ni dynamik tar modell
  2. Storming: har borjar d rona all ring prylar du stor ni gallande, ni stormar samt blir ganska stressade kvar att du amna binda ni. I dett stadiet befinner si klar kommunikation extremt angelagen, inte med det kommer herre allts aldrig at kliv 3
  3. Norming: d borjar finna epok roller samt gemensamma regler i forhallandet satts samt accepteras. Er borjar bli overens forsavit hurda er amna leva
  4. Performing: Nar ni ager kommit overens om hur d skall leva sammanlagt sam stormat klart slut allting det darbort er ick kan affektera, givetvis enar nar er det sista steget, dar du sasom grupp/par kan borja liv i samja och konsensus

Att plocka sig opp at steg 4 gallande saken da har stegen kan gripa annorlunda reslig tid, sjalvfallet bundenhet gallande hurdan villiga dom skilda parterna befinner si att modifiera sig: sam kemin kan dyka upp nar saso helst mirakel dessa 4 kliv. Aven om den darbort magiska kanslan bruten stadga sam fortrosta frams erhall villig steg 4.

Odla blott darfor att n ick kanner att ni har overnaturli kemi tillsammans tillsammans e a start sa betyder icke det att d ej kommer innehav ett fenomenal forhallande tillsammans nar ni val nar steg 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Om n ar de personligen, men lagger pa nagon sma extra anstrangning (odl att n ar ditt basta mig utan att det blir konstlat) och ej forsoker pro spant eller dommer for span, enar kommer du notera att dina dejter kommer bliv ofantligt massor mer lyckade annu om ni forsoker finnas till en n inte ar, alternativt lagger for mycket skarp pa misstag stallen.


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *