Hurdan ni tittar din gilla -historik villig Tinder

Hurdan ni tittar din gilla -historik villig Tinder

Tinder letar evigt efter fason att bidra till varde mot appen medan saso ni skiljer dej fran dina medel samt digga dej ar ett utav de modernar funktionerna. Finns saso ett fraktion Tinder Gold -prenumerationen, Likes You ar nago attraktiv funktion saso visar dej vem som har gillat dej for n vara tvungen sukta efter do.

TechJunkies rapp besked Lar dej hur n anvander saken da har funktionen villi Tinder Gold nedan Las artikeln sta mer upplysning

Denna rol slapptes en gang 2018 sam befinner sig som nago genvag till dejting. Forsavitt du prenumererar kungen Tinder Gold, Likes You skanke dig nagon egenartad sida darborta n titta e rutnat med de personer sasom allaredan age svept live pa de. Det lilla gyllene hjartat betyder all Tinder -anvandare som allaredan ager visat hag sta din imag sa att ni kan utelamn massorna sam knata genast at dom brukare sasom du mest ganska kommer att lite en datum tillsamman.

Tinder Guld

Likes You befinner si ett del av dom extra$ 5 inom manaden ni betalar pro guld over Tinder positiv. Marknadsfors sasom nago unik sallskap, det ar nago annan prenumerationsniva som skanker dej marklig fler redskap darfor at battra ditt dejtingspel.

Det skanke dej Pass, mojligheten att forandra din omrade nar ni behover. Spola aterkomst som later de angra en mankemang svepning. Fem asbra Likes att begagna var dag, obegransade normala likes och ett Boost per manad for att placering dej hogst upp i stapeln.

Mojligheten att angra ett vanster svep nar det borde innehava varit riktig befinner sig vart$ 5 i uppsyn skrif. Mig hade beredvilligt haft saken da funktionen nar mi anvande appen. https://kissbrides.com/sv/blogg/franska-kvinnor-mot-amerikanska-kvinnor/ Istallet fick jag vanta nago obestamd tid tills profilen gjorde kretsen och kom tillbaka i min stack. Jag tycker om ick iden tillsamman jatte Likes samt anser att dom ar laskiga skada ett Boost skadar aldrig en.

Tinder digga de

Forut upptagen alternativ omtyck kan det finnas det enklaste sattet att hitta en datum. Istallet for att fungera saso ni vanligt skulle och botten upp, behover du blott utse saken dar lilla digga -ikonen langst upp mo vanster villi huvudsidan pro Tinder darfor at dyka up till specialavsnittet. Det ar ett cirkular profilbild med ett guldkant och kommer forhoppningsvis att innehalla marklig folk som redan har svept pa rak arm villi dej.

Narvarand skall du beskada ett guldhjarta langst upp som berattar hur manga sasom har gillat dej samt e rutnat sasom visar deras huvudsakliga profilbild.

Alltsammans du behover skapa ar att arbeta dig via det har rutnat och betrakta pa profilerna. Ni kommer ann att behova svepa till vanster eller moderat saso n behover, skada odla om en stund n sveper at hoger blir du automatiskt ett matchning. Darfor de allareda inneha svept live til dej matchar dem med dom samt du ar rustad att forbinda.

Detta nat anvander dit principer som huvudmatningen. Du kolla pa profilbilden och valjer profilen darfor at studer mer. Digga du de dar? Svep do och spelet fortsatter. Gillar n de dar inte? Svep til vanster och do gar bor a ditt rutnat darfor at (forhoppningsvis) ersattas med ett annat.

Befinner si Tinder Gillar n vart att anvanda?

Hur sa jag ager sett bruten nago kompis sasom aven fortsattningsvis anvander Tinder beror vardet gallande Likes You villi varenda n bor sam hur duktig n befinner si inom spe. Digga Du skanke mervarde forsavit ni bor ino en metropol sam age f lek. Do som bor i tystare omraden alternativ icke befinner si odl framgangsrika pa Tinder tillats kan handa ick dito varde.

All Likes You stelnat vatten, ar e snabbspolningsalternativ. Ino stallet darfor att behova svepa igenom stacken saso en allbekant individ, kan du utelamna alltsamman det sam flanera oppenhjartig fram mot do sasom allareda age visat engagemang. Det befinner si som den darborta vannen i baren saso marker att nagon ar hugad av de, vilket sparar de besvaret att iaktt samtlig jag.

Forsavit du icke kommer att lite massor att botten upp pa rak arm kungen dig fran vilken orsak som helst, kommer Likes You att bliva mer sjalskrossande folktom sasom resten itu appen ger. Ifall ni far lite observan kan det handla din dag eller rynk torsk pa vem n ser darborta.

Villi egen nave skulle mi beratta att Likes You icke ar vart dom extra$ 5. forsavit e inneha gillat de och om ryktena stammer kommer dom likval att visas langst up ino din normala dagliga stack. Men, lagg at Pass stav forsavitt du reser, kassera ater for ifall ni befinner sig sta brattom och Boost pro en aning tillagg dejtingkraft var manad sam stav priset gallande nago jav kan ni erhalla nagon kopiost smidigare dejtingapp -upplevelse.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *